marți, 16 februarie 2010

Noutati Mondene

Schimb de palme între o profesoară şi un poliţist
O profesoară din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, i-a dat o palmă unui poliţist, care a ripostat în acelaşi mod, ieri de dimineaţă.

Femeia este acum cercetată, iar în cazul poliţistului a fost declanşată o anchetă.

Poliţistul venise la şcoală pentru a aplana un conflict între profesoară şi o altă colegă. Acesta a venit însoţit de un reporter şi un cameraman.

"Una dintre profesoare i-a dat o palmă unei colege, după care a făcut scandal, apostrofând reporterul şi cameramanul care filma. Poliţistul a luat-o pe respectiva profesoară din cancelarie, ca să aplaneze situaţia. La ieşire, pe hol, aceasta i-a dat o palmă, iar colegul nostru, într-un gest reflex, a răspuns la fel", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa.

Profesoarei i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, iar dacă reprezentanţii presei şi colega acesteia vor depune plângere ea va fi cercetată şi pentru loviri şi alte violenţe. www.evz.ro

Aici dupa cum bine se observa s-a aplicat legea Talionului, profesoara e agresor, politistul victima. politistul chiar daca a dat a fost in legitima aparare, profesoara a atacat un organ al legii. Ce e corect e corect. Ceea ce ma intreb eu, cati copii o fi palmuit??!!
Dumnezeu sa ne de-a intelepciune si rabdare, ca nebuni gasim la tot pasul.

Niciun comentariu: