duminică, 22 noiembrie 2009

Electorale domle...

Mie unul mi s-a facut sila de acesti politiceni fara scrupule, ne mai si mint in fata. Cumpara voturi pe galeti....si am avansat in dezvoltare si civilizatie asemenea porcului, oricat l-ai spala si curata tot in mocirla intra. Ca doar vine craciunul si taiem porcul, anul asta porcul o fii si el in criza?!!! Daca stam sa privim in urma, in istoria romanilor, ce vedem???
Vedem cum ne furam singuri caciula, cum am avut un conducator bun, i-au facut de petrecanie, si plateam bir altor tari. Parca ne curge prin vene prostia, tradarea si furtul propriei caciuli.
Avem atatea exemple si tot degeaba. Parca am fii ca pitbulii care vad in mana stapanului ciolanul si se bat pentru el. Am ajuns sa ne vindem viitorul pe o galeata.
In vechime asa a facut si poporul egiptului cand la domnie era Iosif, cand au avut bogatii le-au vandut pentru ca nu mai aveau ce face cu ele, Iosif le-a cumparat, apoi in cei 7 ani de foamete, Iosif a vandut tot ce cumparase la un pret mult mai mare, cumparand pamanturile locuitorilor. Egiptenii au devenit proprietatea statului, pentru ca manca. In curand devenim si noi propietatea FMI, la cate imprumuturi am luat.....
Judeca singur, si alege.