duminică, 19 iulie 2009

Parfumul dragostei


Daruim putin si cerem mult, iubim putin si uram mult, muncim mult si suntem la limita. Clipele trec pe langa noi, trec si nu ne mai putem bucura de ele. Simti ca plutesti cand esti indragostit, lumea iti pare mica, nu te mai intereseaza ce gandeste, ci doar persoana iubita. Nimic nu iti pare imposibil. As vrea sa fiu mereu indragostit, indragostit de viata, indragostit de ea, iubita mea, cea care a adus cu ea parfumul dragostei. Cu trecerea timpului devenim rationali, cautam avantaje, avem pretentii, vrem sa avem lux, sau cel putin sa avem o masina, o casa, un serviciu bine platit, si parfumul dragostei nu ii mai simti prezenta. Sufletul se ofileste, dragostea e asemenea apei ce planta are nevoie sa isi mentina vigoarea. Asemenea unei flori ce te incanta doar privind-o, asa e si cu cel indragostit. Uneori credem ca iubim, dar ne inselam amarnic, pasiunea ne stapaneste. Pe cand iubirea e un mod de viata, pasiunea e doar manifestarea a celor mai pacatoase dorinte. Pasiunea cauta sa domine, dragostea cauta binele celuilant. Parfumul dragostei iti da sentimentul de siguranta, ca esti iubit, si ca iubesti. Cauta parfumul dragostei si nu vei mai fi asemenea unei plante ofilite.

Codul fiscal, taxe, impozite si saracie

Cum scapa Stefan cel Mare de impozite?
R: construia cate o manastire.

Cine a fost cel mai bun politist?
R: Vlad Tepes, toti ii stiau de frica.

Care este cea mai neprofitabila meserie?
R: Pictura

De ce avem ca si presedinte un fost marinar?
R: Am crezut ca va urma exemplul lui Cristofor Columb si va descoperii un nou teritoriu neexploatat, si l-a descoperit pe Boc.

De ce s-a introdus impozitul forfetar?
R: Pentru ca la un inginer 1+1=2, la un contabil 1+1=cat vrei sa faca? Si cand ai un inginer ca ministru al finantelor....

De ce pe timp de criza mancam mai mult?
R: De frica gripei porcine.

De ce nu se mai deduce costul benzinei (cu mici exceptii)?
R: Din cauza lacomiei si prostiei unora.

De ce isi suspenda firmele activitatea?
R: Sa il oftice pe Pogea.

De ce contabilii ajung sa fie negrii pe plantatie?
R: Ajung negrii de suparare, din cauza lui Pogea.

Se spune ca banii nu aduc fericirea, in consecinta ministrul Finantelor vrea sa fim fericiti.

Despre ce discuta 2 contabili?
R: Despre Codul Fiscal.

Cine e cel mai pomenit ministru?
R: Pogea.