sâmbătă, 5 decembrie 2009

All inclusiv


Iata ca se poate sa faci investitii cu bani putini si sa iti indeplinesti si nevoile.
Dupa cum bine vedeti acest baietel beneficiaza de un patut multifunctional, poate fi transportat in masina cu un cal putere, poate fi pe post de taietor de lemne, de suport pentru flori, dupa uzare poate fii reciclat.
Observ si centura de siguranta care conform legii e obligatorie, si acel dispozitiv pe post de plosca cat de ecologic este.

Ma nedumireste faptul ca omul ca de altfel majoritatea vietatilor vrea sau nu trebuie sa de-a afara atat lichide cat si reziduurile, in cazul de fata numai o singura problema e rezolvata, cum ramane cu ce-a de a 2-a? Iata ca omul desi creeaza lucruri, nu le creeaza perfect, Dumnezeu ne-a creat cu 2 picioare pentru echilibru, cu 2 maini pentru a lucra, cu 2 ochi pentru a vedea 180 de grade, cu 2 urechi pentru a asculta atat de parinti cat si de Dumnezeu, si cu o singura gura, pentru ca si asa ranim prea mult in loc sa aducem bucurii. Ma gandesc ce se intampla daca omul avea 2 guri, mai ales la soacra, nu cred ca mai existau barbatii.
Devii mai intelept daca asculti de cineva mai intelept decat tine.

Ce imi lipseste?!!

O data de demult, se povesteste despre un greiere ce vara iti incanta auzul cu melodiile sale, dadea concerte. Iarna isi facu aparitia, iar in camara lui nu era decat praful pe rafturi. Primul lucru care iti trece prin minte este: ce lenes e greierele, lasa nesters praful. Dar el toata vara ti-a cantat, cand erai trist, cand erai vesel, el ti-a cantat. El a muncit, a avut concerte, concerte de binefacere. Si eu l-am judecat: "a pierdut timpul cantand in loc sa isi adune hrana pentru iarna asa cum fac furnicile. Sunt un nerecunoscator, imi placea sa ascult cum el canta, in zilele ploioase ii simteam lipsa, iar acum il condamn. Fiecare este creat de Dumnezeu pentru a sluji celuilalt, tot ce ne inconjoara a fost creeat cu un scop. Dumnezeu le poarta de grija, furnicile nu ara nici nu seamana ele doar strang.
Eu ma zbat sa am bani, cu banii sa imi fac poftele, si iar de la capat, ca doar banii i-am papat. Incep sa ma plang ca nu am. Cand in fond am, ceea ce imi e trebuinta sa traiesc. Ce imi lipseste sa ma bucur, sa zambesc, sa fiu fericit?
Imi lipseste intelepciunea, credinta, vointa si dragostea.