luni, 3 august 2009

Saracia e ruda cu prostia?

E un banc care circula de ceva vreme, e un banc despre criza.
DNA-ul nemaiavand voie sa cerceteze pe domnii ce ne conduc a trecut la controlul in padure.
Melcul a fost primul cuprins de teama, nu a mai stat pe ganduri si a inceput sa o i-a la fuga..... Cu o viteza ametitoare trece pe langa urs, ursul abia ca il zarii si striga:"undeeee fugiii asa melculee??
Melcul intoarce capul si ii spune ca DNA-ul e in padure, si fuge de ei.
Ursul nedumerit intreaba: dar de ce fugi? Raspunsul venii promt: Eu casa, sotia casa, copiii fiecare cu casa lui...si isi continua drumul.
Ursul sta putin pe ganduri si apoi baga a-ntaia si goneste....trece pe langa strut, strutul nedumerit ca ursul fuge fara sa urmareasca prada, il intreaba: de ce fugi ursule?
E DNA-ul in padure la control. Eu am blana, nevasta are blana, copiii au blana, deci..!!! Strutul nu mai sta pe ganduri si o rupe la goana, trece pe langa o maimuta, maimuta nedumerita ca nu vede nici un pradator nu era pe urmele strutului il intreaba: De ce fugi? E...DNA-ul in padure ...... Maimuta nedumerita il intreaba: Si care e problema? Strutul raspunde: Eu traiesc pe picior mare, sotia mea traieste pe picior mare, copiii pe picior mare..... Maimuta accelereaza si ea, alearga, alearga,...dupa un timp se opreste intrebandu-se: Eu in fundul gol, sotia in fundul gol, copiii in fundul gol. de ce sa fug? ca oricum nu am nimic.
Criza se accentueaza, dar pretentiile nu.