duminică, 11 octombrie 2009

Ce spun si ce fac....

In copilarie nu eram eu prea motivat, mama era principalul meu motivator sa invat, si eu spuneam intr-una "De maine ma apuc de invatat". Si crezi ca asa se intampla?!! da de unde, mai treceau cateva saptamani, iar venea mama, eu i-ar ii spuneam " de maine ma apuc de invatat", si notele tot mici erau.
De cate ori nu am spus cand am trecut printr-un necaz: Dumnezeule ma pocaiesc, si ma rugam, Dumnezeu asculta rugaciunea, si cand ma vedeam cu sacii in caruta, rugaciunile se rareau, de pocainta nici nu mai era vorba.
Cu Dumnezeu la necaz si cu Diavolul la bine, din nefericire pentru noi. Si ma mai mir de ce imi merge prost. Pentru ca sunt un prost, vad ca Dumnezeu ma iubeste si ma ajuta in necaz, si eu cum dau de bine ma fac ca uit de Dumnezeu. Si ne mai miram de ce nu avem prieteni, de ce nu ne iubesc soacrele, tocmai pentru ca suntem egoisti, egoismul duce la prostie. In concluzie unde minte nu e, vai de om. Sa ma intorc la Dumnezeu, altfel ma inghite prostia.

Barbati tristi, neveste fericite

Dezamagire totala pentru microbisti, infrangerea echipei nationale de catre echipa Sarbiei cu scorul de 5-0, fiind astfel la egal cu numarul de goluri primite cu echipa Insulelor Feroe. Suparare, indignare pentru iubitorii de fotbal, isi dau telefoane comentand meciul, fiecare e un antrenor. Nevestele acestor indivizi fericite, motivul: pentru o perioada au pus mana pe telecomanda, astfel uitandu-se la Neveste Disperate, Anatomia lui Gray, sau State de Romania. In loc sa aline suferinta sotilor dupa aceasta infrangere, ele incep sa comenteze:"Mutu are figuri in cap, sta prin baruri chefuind inainte de meciuri, cum sa mai poata juca?!! de atatia ani joaca si nu se califica, mai pierzi timpul uitandu-te la ei." Si pe buna dreptate jucatorii romani au figuri de Italia, dar macar italienii joaca si se califica, romanii joaca dar de calificat tot spera.
Si uite asa si barbatii sufera pentru ca 11 jucatori nu sunt in stare sa joace fotbal, nu numai femeile sufera cand se despart actorii in seriale, sufera alaturi de eroina principala. Si barbatii si doamnele in loc sa traiasca propria viata, o traiesc visele unor scenaristi, puse in scena de actori, iar barbatii se cred ceea ce nu sunt: antrenori / jucatori. Acest lucru se observa foarte bine cand tatal isi terorizeaza fiul in a practica un sport care nu ii place fiului, doar pentru a isi vedea visul implinit. Ai un vis, du-l la implinire.