marți, 27 octombrie 2009

Cu stresul la cimitir..

"RAPORT. Tot mai mulţi elevi suferă de afecţiuni neuropsihice, care se adaugă bolilor
deja tradiţionale de vedere şi de nutriţie."-sursa evz.ro http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/872686/Depresia-incepe-de-la-gradinita/ (va invit sa cititi intreg articolul)

Ehe maica, ar spune tanti Leana din comuna Cucuietii din deal, pe vremea mea nu era asa, ne imbracam cu ce aveam, incercam sa ne multumim cu ce aveam, joaca era joaca. E drept ca munceam de mici copii, si prea multa carte nu stiam, dar nu erau atati de multi bolnavi cu capul. Ma intreb de ce tot continuam in prostie, stim ca televizorul ne prosteste si tot ne uitam la el, stim ca trebuie sa facem miscare dar nu ne miscam mai deloc. Sa imi fie cu iertare dar in stilul acesta cum sa nu fii stresat?!!!
Stres sau stress reprezintă sindromul de adaptare pe care individul îl realizează în urma agresiunilor mediului; ansamblu care cuprinde încordare, tensiune, constrângere, forţă, solicitare, tensiune.
Mediu pe care tot noi il distrugem, intre noi tinem mortis sa creem tensiune, constrangere....
Te invit sa ducem stresul la cimitir, o viata avem si ne lasam condusi de prostie, si ma mai mir de ce ma doare capul, binenteles ca de prostie. Trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa, ceea ce nu se intampla, creierul trebuie oxigenat etc, si uite asa din prostie te doare capul. Hai cu stresul la cimitir, pai nu?!! pana si copiii de gimnaziu sunt stresati, DACA NU INGROPAM STRESUL ADIO VIITOR.