luni, 4 ianuarie 2010

Te pui cu pitipoancele vopsite blonde?

Astazi am avut ocazia sa petrec 300 de km in compania unor oameni necunoscuti, si farmecul calatoriei nu este in a dormi ( cum de obicei eu fac) ci a sta si asculta meditand la prostia omeneasca.
In dreapta mea o doamna vopsita blonda impreuna cu un individ, se pare ca erau impreuna, in stanga mea o alta domnisoara vopsita blonda. Ce mi-a atras atentia a fost limbajul de cartier al ambelor blonde. In fata mea doua domnisoare satene care din cate am inteles eu, una din ele studenta la medicina, originara din Malaezia, vorbeau in engleza despre cultura ambelor tari.
Blondele evidentiau atat de mult cultura tarii incat la un momentdat, domnisoara satena de origine romana ii spune partenerei ei de discutie:" Romania este o tara plina de resurse si frumuseti, pacat ca e locuita, nu e administrata cum ar trebui". Aici am fost de acord cu ea. Blonda din dreapta a inceput o discutie mai aprinsa cu al ei partener, el ii spunea sa taca, ea mai tare vorbea, el spunea ca o bate daca nu tace, ea mai tare vorbea. Uitandu-ma la sofer un tip de 2 metri inaltime si bine facut, m-am uitat la "stimabilul" scandalagiu care nu avea mai mult de 1.75 inaltime. Mi-am luat libertatea de a-mi imagina ce s'ar fii intamplat. Blonda din stanga mea vorbea la telefon cu un individ, cred ca incerca sa il cucereasca, din cate am inteles eu s-au cunoscut la o petrecere, printre altele am aflat ca nu demult a venit din Germania si ca pleaca iar. Acum era in drum spre doctor, ca urma sa nasca gemeni, asta peste cateva luni, cate? asta nu mai stiu. Concluzie: nu vopsi gardul vechi sa para ca e nou.