miercuri, 21 octombrie 2009

Miorita englezeasca

"Un tânăr britanic de numai 19 ani a ajuns ieri la spital cu răni grave, după ce un bărbat necunoscut i-a dat foc.
Băiatul era deghizat în oaie şi purta un costum de lână, la fel ca şi ceilalţi doi prieteni ai săi care l-au însoţit într-un pub din Leeds. Un bărbat nu a apreciat deloc vestimentaţia celor trei şi le-a dat foc, motivând că cei trei erau de-a dreptul ridicoli.
Potrivit Daily Mail, flăcările i-au cuprins imediat pe băieţi, iar unul dintre ei a fost transportat de urgenţă la spital cu răni grave. Martorii care au fost prezenţi la nefericitul incident spun că au rămas uimiţi de cât de repede s-au aprins costumele tinerilor.
Am luat imediat stingătoarele şi am încercat să stingem focul. Este incredibil cât de repede au fost cuprinşi de flăcări băieţii. La început nu părea atât de rau, dar apoi am văzut că aveau pielea arsă, a declarat una dintre persoanele prezente la faţa locului. "-ziarul Libertatea.

  • Miorita romaneasca are 3 ciobani, aici sunt prezenti 3 isteti "deghizati in oaie", ma intreb de ce nu s'o deghizat in berbeci?!!
  • In miorita autohtona, ciobanul ungurean si cu cel vrancean au pus la cale sa mi-l omoare pe cel moldovean, in varianta englezeasca vine un necunoscut si ii da foc. Probabil o fii vrut sa aduca o ardere de tot!!!!!
  • Tragica miorita englezesca, toti 3 miorii o luat foc. Cred ca au tinut sa continue ceea ce William Shakespeare a scris in urma cu cateva sute de ani.

In concluzie: nu incerca sa fii ceea ce nu esti, iar daca incerci sa fii altcineva nu te duce in locul unde mintea este amortita. In Biblie in cartea profetului Isaia in capitolul 5 cu versetul 11 sta scris: vai de cei ce disdedimineata alearga dupa bauturi ametitoare.."