joi, 30 iulie 2009

Unde da'i si crapa...de oftica

Dragul meu cititor, nu de multe ori mi-au auzit urechile vorbe, ba intre 2 colegi, ba intre 2 indragostiti, ba intre 2 licentiati, si exemplele continua. E dezastru in materie de comunicare, de ce? de obicei barbatii vorbesc scurt si la obiect, fetele in schimb daca nu e si putina imaginatie nui e ok. Sa va exemplific:
- Tipul A. Ai vazut ce meci?!!
-Tipul B. Da maa!!!
-Tipa A. Ai vazt draga ce fustita faina avea in magazinul acela?
-Tipa B. Da fata, sper sa fac rost de bani sa mi-o i-au, ca acum nu prea am si vad eu cum il vrajesc sa mi-o cumpere.
Dupa cum bine a-ti sesizat, barbatii vorbesc putin si fara prea multe explicatii, in schimb reprezentantele sexului frumos, desi au vazut ambele acea fustita, nu rezista sa nu o descrie iar si sa aduca argumente pro si contra.
Ei bine ma intreb de ce nu suporta barbatii sa mearga la shopping cu insotitoarele? Barbatii sunt practici: vazut, placut, cumparat. Femeile: venit, vazut, probat, schimbat, inca 2-3 magazine, apoi intr-un final cumparat.
In hypermarket daca cumva barbatul spune ca e destula mancare, ea interpreteaza: "vrei sa spui ca m-am ingrasat?" desi el saracu se gandeste: la cat o sa aiba de carat, la banii care se cheltuie, si la cat trebuie sa munceasca pentru ei. Si atat iti trebuie, la capat cu ea nu o mai scoti, si iar incepe lupta de cucerire, uneori de a lamuri lucrurile. Si deseori barbatii in preajma femeilor nu prea vorbesc pentru ca risca sa li se de-a papucii, sau un scandal. Si in cele mai multe cazuri barbatul se oftica si isi pune mainile in cap. Concluzia: asigura-te ca ai inteles corec ceea ce partenerul a vrut sa spuna, altfel ai putea da cu piciorul unei relatii frumoase, sau chiar fericirii tale.