joi, 29 octombrie 2009

Stii tu sa iubesti?

Daca ma intrebi ce e iubirea, ti-as scrie o intreaga carte, daca m-ai pune sa iti demonstrez, nu as stii sa o fac. Daca intrebi un copil poate iti va spune:" iubirea e atunci cand mama si tata nu se cearta", iubirea e atunci cand fac o prostie si mama nu ma pedepseste".
Cel mai mare exemplu de iubire este dat de Isus, lumea nu L-a iubit, ba chiar l-au trimis la moarte, El a murit pentru mine, pentru tine, a facut acest lucru pentru ca ne iubeste. Ai simtit vreodata ca iubesti?, Dumnezeu pentru ca ne iubeste e alaturi de noi in fiecare clipa, nu ne lasa singuri, chiar daca noi facem asta. Imi este rusine, Dumnezeu imi ofera totul, si cine nu crede sa citeasca Sfanta Scriptura si va vedea, iar eu nu sunt in stare sa implinesc o porunca:" iubeste pe aproapele tau, ca pe tine insuti".
Cum te iubesti pe tine insuti?
Ia-ti timp si pentru aproapele tau, si Dumnezeu te va binecuvanta cu tot ceea ce ai nevoie. Iubeste agape, iubeste si nu te supara pentru ca aproapele tau nu iti raspunde la iubirea ce i-o oferi. Doar iubeste-l agape.