vineri, 4 decembrie 2009

Ganduri

Iarna isi face simtita prezenta, fulgii de zapada intarzie sa isi faca aparitia, oare intarzie din cauza ca sunt trimisi in concediu fara plata?! sau din cauza noastra? am poluat prea mult. Ehe numai Dumnezeu le stie pe toate.

Ne bucuram atat de putin de prezenta celorlalti si ne uram atat de mult unul pe altul.
De ce nu ne mi ajunge timpul? Muncim mai mult si fara intelepciune.

Te grabesti sa termini repede, dar de ce atata graba?
Cu cat te grabesti mai tare cu atat ai timp mai putin.

La batranete te intrebi: unde mi-a fost capul in tinerete?, ti-a fost pe umeri, doar ca mintea era stapanita de dorinte.

Critic pe altul dar cum ar fii sa ma critic pe mine?, m-as lega la ochi sa nu vad partile rele.

Prietenii nu sunt cei ce te lauda, ci cei ce iti spun cat esti de prost atunci cand esti.

Dezbatere....

Dupa revolutie se striga:' nu mintiti poporul cu televizorul", azi televiziunea face acest lucru mult mai intens. Cine nu a avut macar o data de a face cu televiziunea nu stie cum stau lucrurile. Niciodata televiziunea nu a prezentat starea de fapt, se fac prelucrari, se scoate ceea ce te denigreaza in prim plan. Omul dintr-un film de exemplu retine exact scenele de violenta, sex si tradare, chiar daca in film timp de 80 de minute actiunea e una constructiva. Gandeste-te la un film ce l-ai vazut in ultimul timp, ce ai retinut din film?
Aseara a avut loc o dezbatere intre 2 candidati la sefia statului Roman, fiecare a aruncat cu noroi, da ce zic eu noroi, au aruncat cu balega unul in altul. Unde-i flota, domnule Basescu?, din punctul meu de vedere bine ca am scapat de ea, ca manca o groaza de bani de la buget si nu producea nimic. Si reconditionarea lor ar fii fost iar bani investiti in lucruri vechi, este o zicala:" cine pune un petic nou la o haina veche?" Si in plus ca sa vinzi o flota iti trebuie si semnaturile altora. Dl. Basescu vrea sa conduca el totul, ei bine nu se poate. Dl. Geoana trebuie sa fie mai hotarat, are prestanta e drept, dar cu romanii nu merge asa, ne indobitocim pe zii ce trece, batranii se uita numai la tv de dimineata pana seara. Bine a zis cine a spus: cine detine controlul presei detine puterea. Omul secolului 21 nu mai gandeste el, altii gandesc pentru el. Iti mai aduci aminte de FNI, ce reclama era: tu poti sa dormi linistit, de banii tai ne ocupam noi. Si s-au ocupat. Astazi familii se destrama din cauza "dezbaterilor tv", am ajuns sa nu mai ne traim propriile vieti. Te invit sa iesi afara, sa faci o plimbare sa te relaxezi.