miercuri, 17 iunie 2009

Nota 10

Nota 10, e nota ce-a mai ravnita poate doar nota Do de sus de catre soprane( aici recunosc ca sunt novice), dar cum te simt cand iei un examen cu nota maxima?!! Extalzi de bucurie asta daca nu esti obisnuit cu astfel de note, si ca si in cazul meu acestea au fost rare:)
Motto-ul meu a fost:" daca sti, la ce iti foloseste o nota de 10?" asa ca am fost un elev de nivel mediu spun eu:). E drept ca sunt un om practic, la ce sa invat filosofie daca nu imi foloseste? la a lenevii?!!!, daca privim la filosofi de-a lungul timpului observam un lucru: nu i-a inteles nimeni, ei erau in lumea lor, prin urmare munca nu s-a lipit de ei. Da...de sunt filosofi, ganditori...si tot degeaba gandim daca avem aceleasi obiceiuri.
Astazi ajungem sa terminam o facultate fara prea mare efort: singurul efort este acela de a copia si a da mita. Un efort de intensitate mica, dar cu rezultate mari, rezultatul: licentiati cu diploma care nu stiu sa faca nimic, si profesori insetati dupa bani. Rezultatul: tara se duce de rapa....nu mai avem oameni sanatosi din punct de vedere mintal, trist dar priviti in jur, priviti la profesori, urmaritile actiunile, la urma urmei ei detin puterea, ei sunt stapanii.
Si uite asa sclavie in haina libertatii, si totul pentru nota care iti aduce o stare de multumire, dar nu te intrebi din punct de vedere al omului, esti un om care i-a decizii, CE NOTA TI-AI DA?