miercuri, 30 septembrie 2009

Cand 2 se cearta....aterizezi

"Un cuplu pus pe ceartă a forţat un avion al companiei Malev să aterizeze de urgenţă, după ce echipajul s-a temut că altercaţia celor doi ar putea provoca prăbuşirea aeronavei. Cehii Jiri şi Katka Bartek au început să se certe pe aeroportul din Budapesta, din cauză că bărbatul petrece din ce în ce mai multe seri peste program la muncă. Ei au continuat să se bălăcăreacă şi după ce avionul, care avea ca destinaţie Cipru a decolat, luându-se la bătaie cu pumnii şi picioarele. Mai mult, cei doi au început să arunce spre stewardese cu sticle de plastic şi cu echipamentul de siguranţă.
"Cei doi şi-au pierdut controlul iar pilotul n-a avut altă soluţie decât să întoarcă avionul şi să efectueze o aterizare de urgenţă", a declarat una dintre însoţitoarele de zbor, citată de Ananova.
Compania aeriană Malev i-a interzis pe viaţă pe cei doi, în timp ce poliţia a demarat o anchetă." sursa Libertatea.
Stai comfortabil in scaunul tau, si de o data auzi cum se cearta un barbat si o femeie, stai linistit crezand ca e la televizor, apoi vezi cum zboara sticle pe langa tine. Iti spui, ca e doar un schimb de sticle intre 2 pasageri. Dar cand vezi ca zboara si echipamentul...te intrebi: cumva se dezintegreaza avionul? Te gandesti pe cine sa suni sa anunti, cu cine vrei sa vorbesti poate pentru ultima data, pe cine ai suparat sa iti ceri iertare.......Dar cand vezi cum un cuplu se cearta iti vine sa te duci sa ii iei de par si sa ii legi de scaun. Tu ce ai face?

Diagnostic: bolnavi de lene

"Ardelenii au tulburări mintale, oltenii nu fac destul sport, moldovenii mănancă nesănătos, iar muntenii au mari probleme cu auzul şi cu vederea. Cel puţin aşa arată cel mai recent studiu privind starea de sănătate a romanilor. Statistica Ministerului Sănătăţii comandată de cotidianul “Evenimentul zilei” prezintă cifre alarmante: 14 milioane de români au ajuns la doctor în cursul anului trecut."-sursa http://www.libertatea.ro/stire/ardelenii-au-probleme-cu-capul-257986.html
No da asta'i buna, cum sa nu aiba ardelenii probleme cu capul cand vad cum e condusa Romania?!!!!!, nu inteleg de ce spun ca oltenii nu fac destul sport, ei au un parc rezervatie naturala, nu alearga in sali de sport pe o banda. Moldovenii macar mananca natural, nu conserve la plic, sau la Mac, e drept ca muntenii au au probleme cu auzul si vederea. Nu vad din cauza mandriei si nu aud ce spun ardelenii, oltenii si moldovenii. Nu stiu de unde au ajuns la aceasta concluzie, dar sa afirmi aceste lucruri in urma unor statistici pe baza informatiilor trimise de doctori nu reflecta realitatea. Cine a trebuit sa trimita un raport pentru statistica, niciodata nu a fost obiectiv, si in plus la cat de corupt e mediul medical.....
In concluzie: mancati cat mai natural, mergeti pe jos, lasati masina sa se odihneasca si stresati stresul.