luni, 12 octombrie 2009

Publicitate....

Consuma in fiecare zi o sticla de apa minerala de 2 L Izvoru Minunilor si castigi marele premiu : ''Sanatatea pe care ti-o doresti!'' Alte premii pe care le poti castiga: vitalitae, prospetime, dinamism.

Viitorul suna bine. ........Pacat ca nu raspunde nimeni.

Gogule, probleme ma? Unirea la bine si la rau...

Dormi linistit, FNI lucreaza pentru tine! Asta e cea mai tare reclama pe care o stiu. E singura care a reusit sa adoarma ratiunea a peste 300.000 de romani. Pe cand urmatoarea reclama similara? Cu siguranta se vor mai gasi alti 300.000 de fletzi care sa-i urmeze indemnul...

Publicitatea ne ofera ceea ce noi vrem sa auzim:" castigi marele premiu","sanatatea pe care ti-o doresti" , "viitorul suna bine". E ceea ce fiercare din noi vrem sa auzim. Si uite asa ne prostim mai rau. Valoarea acum are alta definitie, este data de cu totul alte lucruri: masina, vila, si pe cine ai langa tine. Fara aceste lucruri esti un nimeni, cautam sa scapam din ceea ce noi nu putem sa iesim, nu luptam sa ajungem mai sus, de ce sa nu gasim pe cineva sus si sa il fraierim pentru a ne casatorii cu el (vezi Iri si Moni) si alte cazuri din Showbiz. Ne dorim sa avem, sa nu ducem lipsa, dar cei care azi sunt milionari ce viata au?!! cum au ajuns sa fie ceea ce sunt?!! Inainte sa iti doresti ceva, gandeste-te si analizeaza efectul care il va avea asupra ta.

Niciun comentariu: