vineri, 9 octombrie 2009

In trecut si In prezent

Dragul meu cititor, cand stai si auzi povestile "babacilor" te amuzi. Cum foloseau in loc de hartie igienica frunze sau coceanul de la porumb, cum aveau o camasa cu care umblau toata vara si iarna cu sosete de lana. De asa era moda atunci, acum e cu totul altceva. Daca atunci erau preferate domnisoarele cu falcute si rosii in obrajori, acum sunt cele cu silicoane, atunci erau naturale, acum cosmetizate. Sa nu crezi ca am ceva cu cosmetica, dimpotriva e ok, dar cand mai vad si barbati ca se cosmetizeaza deja ma apuca damblalele. Pai ori sunt barbati ori eunuci.
Daca in trecut copiii purtau incaltaminte cu 2-3 numere mai mari, explicatia era simpla: lasa draga ca o sa ii ai si la anul, piciorul iti creste. Unde mai pui ca erau de firma...Cum hainele in acea perioada erau scumpe, nu oricine isi permitea sa isi cumpere, le purtau si rupte. Si ce rusine era pe ei..... Azi daca te uiti cu bagare de seama e o moda, cu cat sunt mai gauriti cu atat mai bine.
Mai ramane doar ca stiinta sa descopere un mod in care barbatii sa duca o sarcina si sa nasca, atunci poti spune pe drept: Femeia este Egala cu Barbatul.

Niciun comentariu: